|
Recept na Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Recept na Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g libového hovězího mletého masa 2 malé jemně nasekané cibule 1 nasekaný stonek celeru 1 mrkev, nasekaná na kostičky 2 utřené stroužky česneku 400 g drcených rajčat 2 lžičky oregana 1,5 dcl červeného vína 3 lžíce protlaku 1 lžíce olivového oleje Sůl a pepř Čerstvá bazalka 300 g semolinových těstovin Víte, co jíte.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Recept na Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka: 1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. 2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev chvíli restujeme za stálého míchání. 3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. 4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. 5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme
Poznámka k receptu na Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka: www.vitecojite.eu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Miskav1
- Datum vložení: 14.12.2012
- Počet porcí: 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 500 g libového hovězího mletého masa 2 malé jemně nasekané cibule 1 nasekaný stonek celeru 1 mrkev, nasekaná na kostičky 2 utřené stroužky česneku 400 g drcených rajčat 2 lžičky oregana 1,5 dcl červeného vína 3 lžíce protlaku 1 lžíce olivového oleje Sůl a pepř Čerstvá bazalka 300 g semolinových těstovin Víte, co jíte
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na minutkové boloňské těstoviny v úpravě podle petra havlíčka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|