RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce, recepty Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce, Masovo-rybí, kuličky, klasické, smetanové, omáčce


Recept na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce

Recept na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g mletého masa 8 filetů ančoviček 1 vejce strouhanka (cca 10 lžic) 2 lžičky hořčice petrželka nebo kerblík 1 cibule 1 mrkev 1 petržel kousek celeru 200 ml smetany ke šlehání 2 lžíce hladké mouky nové koření bobkový list ocet cukr pepř sůl.

Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce

Recept na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce:
Ančovičky rozsekáme v mixéru a smícháme s mletým masem. Přidáme hořčici, vejce a strouhanku. Osolíme méně, než jsme zvyklí a lehce opepříme. Dobře promícháme a necháme odpočinout, aby se strouhanka stihla nasáknout. Vytvoříme kuličky velikosti pingpongového míčku a na půl hodiny vložíme do trouby, rozehřáté na 200°C. Výpek z masa přelijeme do kastrolu a osmahneme na něm drobně nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme hrubě nastrouhanou kořenovou zeleninu a restujeme asi deset minut. Poté poprášíme hladkou moukou, prosmahneme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem. Osolíme, přidáme ocet, cukr a koření. Necháme probublávat na nejnižší teplotě asi dvacet minut až půl hodiny. Tuhé koření vyjmeme a omáčku propasírujeme. Do omáčky vrátíme kuličky, přilijeme smetanu, dochutíme a jemným varem prováříme ještě deset minut.

Poznámka k receptu na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce:
Eli,vcelku jednoduché a na pohled velmi lákavé jídlo.Ukládám a vyzkouším.Tobě posílám bod.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 22.08.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 400 g mletého masa 8 filetů ančoviček 1 vejce strouhanka (cca 10 lžic) 2 lžičky hořčice petrželka nebo kerblík 1 cibule 1 mrkev 1 petržel kousek celeru 200 ml smetany ke šlehání 2 lžíce hladké mouky nové koření bobkový list ocet cukr pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Masovo-rybí kuličky v klasické smetanové omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist