RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou, recepty Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou, Maso, tří, barev, fazolkama, rajčaty, cibulkou


Recept na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou

Recept na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou je zařazen v kategorii minutky. K přípravě Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kuřecí prsa 2 vídeňské párky 4 mini klobásky 250g Keňské fazolky 1 červená cibule jarní cibulka (na ozdobu) 3 rajčata olej olivový olej sůl pepř kmín sojová omáčka koření na gril voda.

Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou
Zvětšit obrázek

Recept na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou

Recept na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou:
Červenou cibul oloupeme a nakrájíme na středně velké měsíčky, rozpálíme si pánev s trochou oleje. Do jedné pánve vložíme část nakrájené cibule. Mezi tím opláchneme kuřecí prsa, očistíme a nakrájíme na nudličky. Párky a klobásky nakrájíme na středně velké kolečka. Na jednu rozpálenou pánev vložíme nejprve osolené a opepřené kuřecí maso a necháme orestovat. Když se nám restuje kuřecí maso, na druhou pánev s rozpáleným olivovým olejem vložíme keňské fazolky, druhou část nakrájené červené cibule spolu s na kostičky krájenými rajčaty a restujeme do měkka, osolíme, opepříme(doporučuji pepřit z mlýnku). Když restujeme zeleninu, ke kuřecímu masu přidáme nakrájené párky a klobásky, chvilku restujeme, lehce posypeme grilovacím kořením a lehce pokapem sojovkou. Maso nadále restujeme do zlatova, poté zalijeme vodou, zahustíme (doporučuji tmavou jíšku), dochutíme, přiklopíme poklicí a necháme 5-10 min dusit. Nandáme na talíř, ozdobíme na proužky nakrájenou jarní cibulkou a petrželkou.

Poznámka k receptu na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou:
Jako přílohu používáme orestovanou zeleninu, případně ji můžeme použít jako doplněk a jako přílohu můžeme dále použít: opečenou bagetku potřebou olivovým olejem, pečené brambory, šťouchané brambory. (za případnou nesrozumitelnost se omlouvám, je to můj první recept, ale všem chutnalo a chtějí to zase :) )

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: dewclay (David Hlína)
  • Datum vložení: 17.01.2013
  • Počet porcí: 5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Minutky
  • Suroviny: 2 kuřecí prsa 2 vídeňské párky 4 mini klobásky 250g Keňské fazolky 1 červená cibule jarní cibulka (na ozdobu) 3 rajčata olej olivový olej sůl pepř kmín sojová omáčka koření na gril voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist