Recept na Marinované vepřové plátky v pálence
Recept na Marinované vepřové plátky v pálence je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Marinované vepřové plátky v pálence budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3-4ks vepřových plátků (400g) vodu na podlití marináda: 100ml oleje 1kl soli 1kl čerstvě mletého barevného pepře 1 malý panák třešňové pálenky (ETTER) 1pl oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinované vepřové plátky v pálence
Recept na Marinované vepřové plátky v pálence: Do misky si dáme olej, sůl, pálenku, nameleme pepř a vidličkou pořádně zamícháme. Plátky masa lehce naklepeme a na 24hodin naložíme do marinády. Na pánev dáme rozpálit olej a plátky masa z obou stran opečeme, přidáme marinádu, podlejeme vodou, zmírníme oheň a pod poklicí dusíme do měkka. Maso podléváme a obracíme. Hotové přelejeme šťávou z masa, podáváme s bramborem nebo salátem.
Poznámka k receptu na Marinované vepřové plátky v pálence: Majka8:Díky, slivovička je fajn Doufám, že bude chutnat
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované vepřové plátky v pálence, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: nofrona (nofrona)
- Datum vložení: 30.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3-4ks vepřových plátků (400g) vodu na podlití marináda: 100ml oleje 1kl soli 1kl čerstvě mletého barevného pepře 1 malý panák třešňové pálenky (ETTER) 1pl oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované vepřové plátky v pálence,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované vepřové plátky v pálence - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované vepřové plátky v pálence
|
|