|
Recept na Maiale al late - vepřové dušené na mléku
Recept na Maiale al late - vepřové dušené na mléku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Maiale al late - vepřové dušené na mléku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g bravčového mäsa na pečenie, mala som vysoké pliecko, soľ, mleté čierne korenie, mlieko, maslo, hrsť sušených dubákov-pravákov.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maiale al late - vepřové dušené na mléku
Recept na Maiale al late - vepřové dušené na mléku: Dubáky namočíme na 30 minút do teplej vody. Mäso osolíme, okoreníme a opečieme na masle zo všetkých strán. Vložíme do vhodnej nádoby, zalejeme mliekom tak, aby bolo ponorené. Prikryjeme pokrievkou a dusíme na strednom plameni. Ked je mäso polomäkké, pridáme scedené dubáky a dodusíme do mäkka. Hotová šťava je zredukovaná, zahustlá, krémovitá a sfarbená od mäsa do zlata. Mäso nakrájame na porcie a podávame podliate šťavou s dubákmi a dusenou ryžou.
Poznámka k receptu na Maiale al late - vepřové dušené na mléku: Zdroj: taliansky recept, je to jednoduché a veľmi chutné a jemné jedlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maiale al late - vepřové dušené na mléku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 17.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g bravčového mäsa na pečenie, mala som vysoké pliecko, soľ, mleté čierne korenie, mlieko, maslo, hrsť sušených dubákov-pravákov
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maiale al late - vepřové dušené na mléku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maiale al late - vepřové dušené na mléku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maiale al late - vepřové dušené na mléku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|