Recept na Luncheonmeat jako paprikáš
Recept na Luncheonmeat jako paprikáš je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Luncheonmeat jako paprikáš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva lanšmítu 100 g sádla 25 g sladké papriky 25 g mouky ¼ litru smetany sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Luncheonmeat jako paprikáš
Recept na Luncheonmeat jako paprikáš: Lanšmít nakrájíme na kostky, dáme je na osmaženou cibuli. Zaprášíme paprikou a chvíli podusíme. Zalijeme smetanou ve které jsme rozmíchali mouku, povaříme, osolíme, opepříme. Přílohy: Podáváme s chlebem nebo těstovinami.
Poznámka k receptu na Luncheonmeat jako paprikáš: Podobný guláš bývalo naše oblíbené jídlo, říkali jsme tomu rychlý guláš a přidávali jsme tam ještě kečup. Jenže v poslední době ho nevařím, protože se mi vždy ten lančmít rozpadne.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Luncheonmeat jako paprikáš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BARRINEK (Richard)
- Datum vložení: 15.12.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 konzerva lanšmítu 100 g sádla 25 g sladké papriky 25 g mouky ¼ litru smetany sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na luncheonmeat jako paprikáš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Luncheonmeat jako paprikáš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Luncheonmeat jako paprikáš
|
|