|
Recept na Losos marinovaný v bylinkách
Recept na Losos marinovaný v bylinkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Losos marinovaný v bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g chladeného lososa, 3 hrste čerstvých alebo mrazených byliniek - použila som čerstvý kôpor, petržlenovú vňať, pažítku a tymián -, 2 citróny, 500 g paradajok, 80 g masla, mleté biele korenie, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Losos marinovaný v bylinkách
Recept na Losos marinovaný v bylinkách: Rybu vcelku aj s kožou naložíme do marinády z posekaných byliniek, postrúhanej citrónovej kôry, citrónovej šťavy, bieleho korenia a morskej soli. Zmes dobre votrieme do mäsa a dáme na 2-3 hodiny do chladu. Potom dáme na dno zapekacej misy tenké plátky masla, na ne uložíme rybu kožou nadol (aj s marinádou), obložíme prepolenými paradajkami vypuklou stranou nahor a misu zakryjeme alobalom. Pečieme v rúre 15 minút pri 180°C. Potom alobal odstránime a lososa vrátime na 3-5 minút naspäť do rúry. Podávame s varenými zemiakmi.
Poznámka k receptu na Losos marinovaný v bylinkách: Hezký recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos marinovaný v bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 01.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 800 g chladeného lososa, 3 hrste čerstvých alebo mrazených byliniek - použila som čerstvý kôpor, petržlenovú vňať, pažítku a tymián -, 2 citróny, 500 g paradajok, 80 g masla, mleté biele korenie, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos marinovaný v bylinkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos marinovaný v bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos marinovaný v bylinkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|