Recept na Lančmít (luncheon meat) v alobalu
Recept na Lančmít (luncheon meat) v alobalu je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Lančmít (luncheon meat) v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balení lančmítu (luncheon meat) 100g anglické slaniny 100g žampiónů dle chuti soli a pepře 2 lžíce kečup.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lančmít (luncheon meat) v alobalu
Recept na Lančmít (luncheon meat) v alobalu: Lančmít nakrájejna 1,5 – 2 cm cm silné plátky, polož na alobal, prolož nudličkami pokrájené slaniny a pokrájenými žampióny. Osol, opepři, zakapej kečupem a zabal. Peč v troubě (180°C)asi 25 minut. Podávej s chlebem nebo bramborami
Poznámka k receptu na Lančmít (luncheon meat) v alobalu: Přidej něco zeleniny na talíř (pokrájená rajčata,pórek, papriky a pod.) ať se i oko poměje.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lančmít (luncheon meat) v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 02.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 balení lančmítu (luncheon meat) 100g anglické slaniny 100g žampiónů dle chuti soli a pepře 2 lžíce kečup
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lančmít (luncheon meat) v alobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lančmít (luncheon meat) v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lančmít (luncheon meat) v alobalu
|
|