Recept na Květákovo-mrkvové karbanátky
Recept na Květákovo-mrkvové karbanátky je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Květákovo-mrkvové karbanátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 menší květák 1 kg mrkve 1 lžička majoránky 1/4 lžičky koření na grilovanou zeleninu 2 - 3 stroužky česneku 2 vajíčka sůl, pepř asi 3/4 hrnku chlebové strouhanky Na obalení rozšleháme 1 lžičku škrobu, špetku soli a vajíčko kukuřičné lupínky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Květákovo-mrkvové karbanátky
Recept na Květákovo-mrkvové karbanátky: Květák a mrkev uvaříme, necháme trochu vychladnout a ještě teplé rozmačkáme vidličkou. Do rozmačkané zeleniny dáme koření, vajíčka a strouhanku. (Směs nesmí být moc tuhá ) Na karbanátek bereme směs asi velikosti golfového míčku, rukou namočíme do vajíčka (vidličkou bychom si karbanátek roztrhli, protože směs je vláčná). Dále dáme do kukuřičných lupínků a zlehka přimáčkneme. Smažíme na oleji. Podáváme s bramborami.
Poznámka k receptu na Květákovo-mrkvové karbanátky: http://mneneznas.blog.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Květákovo-mrkvové karbanátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mneneznas (Jana)
- Datum vložení: 24.06.2010
- Počet porcí: 12 - 14 kusů
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 menší květák 1 kg mrkve 1 lžička majoránky 1/4 lžičky koření na grilovanou zeleninu 2 - 3 stroužky česneku 2 vajíčka sůl, pepř asi 3/4 hrnku chlebové strouhanky Na obalení rozšleháme 1 lžičku škrobu, špetku soli a vajíčko kukuřičné lupínky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na květákovo-mrkvové karbanátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Květákovo-mrkvové karbanátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Květákovo-mrkvové karbanátky
|
|