Recept na Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem
Recept na Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 květák rozebraný na růžičky a 5 minut vařený v osolené vodě s kmínem 15-20dkg uzeného masa 15dkg nivy máslo hladká mouka 2 vejce 1dcl mléka špetka muškátového oříšku sůl 2PL strouhanky zelená petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem
Recept na Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem: Květák si naskládáme do zapékací misky a posypeme na kostičky nakrájeným uzeným masem. Lžíci másla rozpustíme na pánvi, zasypeme moukou a usmažíme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem a vyšleháme do hladka a asi 5 minut vaříme. Pak přidáme nastrouhanou nivu, muškátový oříšek, petrželku a necháme rozpustit sýr. Odstavíme, vmícháme 2 vejce a vše nalijeme na květák s masem. Solíme podle slanosti nivy. Posypeme strouhankou, poklademe pár plátky másla a zapečeme do růžova.
Poznámka k receptu na Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem: Carollins Whisky:Díky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 27.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 květák rozebraný na růžičky a 5 minut vařený v osolené vodě s kmínem 15-20dkg uzeného masa 15dkg nivy máslo hladká mouka 2 vejce 1dcl mléka špetka muškátového oříšku sůl 2PL strouhanky zelená petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem
|
|