|
Recept na Květák jako okurky
Recept na Květák jako okurky je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Květák jako okurky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
karfiol - květák na 720 ml pohár: kúsok bobkového listu 8 guličiek čierneho korenia - pepř 1 gulička nové korenie niekoľko koliesok mrkvy 3 kolieska cibule 1 kopcová KL soli 60 ml octu 3 PL kryštálového cukru príp. 1 feferónka voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Květák jako okurky
Recept na Květák jako okurky: Karfiol umyjeme, rozoberieme na ružičky. Na dno pohára dáme bobkový list, korenie, cibuľu, mrkvu, soľ, cukor, naukladáme karfiol, (feferónku), dáme ocot. Zalejeme vodou z vodovodu, zaviečkujeme a sterilizujeme 20 min pri 80-85 stupňoch. Po sterilizácii prevrátime hore dnom, prípadný nerozpustený cukor sa rozpustí. Niekto karfiol predvára, ja nie. Chutí nám taký chrumkavý.
Poznámka k receptu na Květák jako okurky: Ivana Ch: prvý rok, čo mám biely ocot, tak som zvedavá, ako to dopadne s tou farbou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Květák jako okurky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 20.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: karfiol - květák na 720 ml pohár: kúsok bobkového listu 8 guličiek čierneho korenia - pepř 1 gulička nové korenie niekoľko koliesok mrkvy 3 kolieska cibule 1 kopcová KL soli 60 ml octu 3 PL kryštálového cukru príp. 1 feferónka voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na květák jako okurky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Květák jako okurky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Květák jako okurky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|