Recept na Kuřecí špízy prokládané tousty
Recept na Kuřecí špízy prokládané tousty je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí špízy prokládané tousty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí stehenní řízky 200 g šunky nebo šunkového salámu vcelku 4-6 krajíčků světlého toustového chleba bobkový list koření na gyros sůl olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí špízy prokládané tousty
Recept na Kuřecí špízy prokládané tousty: Plátky chleba nakrájíme na čtvrtiny, maso a šunku na přibližně stejně velké kousky jako chleba. Maso osolíme a posypeme gyros kořením. Vše střídavě napichujeme na špejle s hrotem nebo špízové jehly. Prokládáme bobkovými listy. Potřeme olivovým olejem a vložíme do maximálně vyhřáté trouby.(Nejlepší je zahřívat troubu společně s plechem, na který budeme klást špízy.) Pečeme asi 30 minut. Během pečení několikrát obrátíme a potíráme olejem. Lepší je použít trochu tvrdší chleba, má totiž tendenci vpíjet šťávu z masa a mohl by být rozmáčený.
Poznámka k receptu na Kuřecí špízy prokládané tousty: Terezko, tak to mám radost. U nás jsou také velmi oblíbené. Děkuji za krásnou fotku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí špízy prokládané tousty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 22.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí stehenní řízky 200 g šunky nebo šunkového salámu vcelku 4-6 krajíčků světlého toustového chleba bobkový list koření na gyros sůl olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí špízy prokládané tousty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí špízy prokládané tousty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí špízy prokládané tousty
|
|