RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína, recepty Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína, Kuřecí, ro


Recept na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína

Recept na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuřecí stehna 4 ks, vejce 2 ks, olej, máslo - tenký plátek, sůl, pepř bílý mletý, tymián čerstvý - mezi prsty, rajčatový protlak 3 lžičky, nové koření 2 ks, pepř celý 3ks, bobkový list 1ks, jalovec 3 ks, koření divočina, cibule 2 větší, mouka hladká, marmeláda ostružinová 2 lžičky, červené víno suché 2dcl..

Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína

Recept na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína:
Kuřecí stehna vykostíme, (lze koupit i vykoštěná). Plátky jemně prořízneme do šířky a lehce naklepeme (přes fólii). Plátky masa osolíme, posypeme kořením divočina a necháme chvilku odležet. Vajíčka si rozklepneme do hrníčku, lehce osolíme a přidáme tymián. Na pánvičce si rozpálíme olej a uděláme si omeletky. Na maso si dáme omeletky a pak plátky srolujeme. Konce spíchneme jehlami, nebo rolky ovážeme nití, aby se nám nerozmotaly. V pekáčku si na oleji a másle orestujeme na osminky nakrájenou cibuli, pak vložíme maso a ze všech stran ho opečeme. K masu přidáme rajčatový protlak, vše podlijeme do 2/3 výšky masa horkou vodou, jemně přisolíme, zakryjeme pokličkou a dáme do rozpálené trouby (180°C) na 30 min. Poté maso v pekáčku otočíme a dáme ještě na 10 min. péct. Můžeme už nechat odklopené, aby se nám na roládkách udělala barvička. Poté rolky vyjmemem a uložíme je do tepla. Šťávu zahustíme světlou jíškou (lze i moukou rozmíchanou ve vodě), přidáme marmeládu a dáme na 20 min. pomalu provařit. Pak přilijeme červené víno, necháme přijít k varu a vypneme. Šťávu dle potřeby dochutíme solí a vložíme do ní jehel / nití zbavené rolky. Jako příloha se hodí rýže, brambory.

Poznámka k receptu na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína:
Jídlo jsem si dnes sestavila sama a i když vypadá, že je v něm hodně koření, tak se chutě rozhodně netlučou a je jemné.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 31.01.2011
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Kuřecí stehna 4 ks, vejce 2 ks, olej, máslo - tenký plátek, sůl, pepř bílý mletý, tymián čerstvý - mezi prsty, rajčatový protlak 3 lžičky, nové koření 2 ks, pepř celý 3ks, bobkový list 1ks, jalovec 3 ks, koření divočina, cibule 2 větší, mouka hladká, marmeláda ostružinová 2 lžičky, červené víno suché 2dcl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist