RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou, recepty Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou, Kuřecí, na, zelených, fazolkách, hořčičnou, omáčkou


Recept na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou

Recept na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 kuřecí prsní řízky 400 g zelených fazolových lusků 4 stroužky česneku olivový olej máslo 200 g zakysané smetany dijonská hořčice 200 ml vývaru 1 lžíce hladké mouky černý a červený pepř 1 lžička sušeného česneku světlá sójová omáčka sůl.

Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou

Recept na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou:
Do misky nameleme lžičku černého a lžičku červeného pepře, lžičku sušeného česneku, přidáme 2 lžíce olivového oleje, asi 4 lžíce sójové omáčky, lžičku dijonské hořčice a dobře prošleháme. Maso nakrájíme na několik menších kusů, lehce osolíme a naložíme do připraveného nálevu. Necháme odležet. Fazolky uvaříme v osolené vodě na skus a scedíme. Česnek nasekáme nadrobno. V pánvi rozehřejeme máslo, česnek na něm necháme rozvonět, přidáme okapané fazolky a chvilku restujeme. V jiné pánvi rozpálíme asi lžíci olivového oleje a lžíci másla. Na této směsi opečeme naložené plátky masa dozlatova - asi 5 minut z každé strany - vyjmeme a spolu s fazolkami udržujeme horké. Výpek z masa zasypeme hladkou moukou, zarestujeme a zalijeme teplým vývarem. Přidáme dijonskou hořčici a na mírné teplotě necháme asi 15 minut probublávat. Dochutíme solí, případně pepřem a odstavíme z plotýnky. Po chvilce přišleháme zakysanou smetanu a už neohříváme. Na talíř klademe kopičku česnekových fazolek, na ni plátky masa a okolí polijeme hořčičnou omáčkou.

Poznámka k receptu na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou:
dnes jsem vyzkoušela a chlap se doma olizuje az za usima, ta dijonská hořčice se smetanou je geniální kombinace..akorat ty fazolky pristě koupim kvalitnejsi a budu je min varit, aby byly pekne krupavoucke velká dobrota, diky za recept

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 29.03.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 4 kuřecí prsní řízky 400 g zelených fazolových lusků 4 stroužky česneku olivový olej máslo 200 g zakysané smetany dijonská hořčice 200 ml vývaru 1 lžíce hladké mouky černý a červený pepř 1 lžička sušeného česneku světlá sójová omáčka sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist