|
Recept na Kuřecí maso se švestkami a skořicí
Recept na Kuřecí maso se švestkami a skořicí je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí maso se švestkami a skořicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí prsíčka(může se použít i krůtí maso) sušené švestky vývar,pokud není,tak stačí voda a musí se ochutit 2 lžíce rajského protlaku 3 stroužky česneku 1 lžička kari koření 1/2 lžičky skořice 2 lžičky zázvoru(já měla čerstvý,je lepší) 1 cibule na přílohu: rýži polévkové vlasové nudle olivový olej sůl,já použila 2 lžičky vegety.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí maso se švestkami a skořicí
Recept na Kuřecí maso se švestkami a skořicí: Na oleji orestujeme cibuli,česnek a maso.Okořeníme skořicí a malinko solí a přidáme 2 lžíce rajského protlaku,sušené švestky(pokud jsou švestky velké,tak je překrojíme)nakrájený zázvor a zalijeme vývarem a 10 minut podusíme. Na přílohu si rozpálíme olivový olej a na něm orestujeme vlasové polévkové nudle-nevařené.Necháme je zhnědnout(jsou rychle hotové),přidáme hrnek suché,nevařené rýže,zalijeme hrnkem studené a hrnkem horké vody,já ještě přidala 2 lžičky vegety a podusíme pod pokličkou asi 10 minut.Pak vypneme a necháme ještě asi 10 minut dojít.Pak vše servírujem.
Poznámka k receptu na Kuřecí maso se švestkami a skořicí: Tento recept včera vařil Babica ve svém pořadu s paní Ivetou Mourkovou a paní dělala z krůtího masa.Já měla doma kuřecí prsíčko,tak jsem zkusila z toho a je to také dobré.Jen mi chyběly ty sušené švestky,tak jsem dělala bez nich a bylo to moc dobré.Takže příště uvařím už se švestkama a bude to ještě lepší,za což paní Ivetě a panu Babicovi děkuji za inspiraci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí maso se švestkami a skořicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
- Datum vložení: 27.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí prsíčka(může se použít i krůtí maso) sušené švestky vývar,pokud není,tak stačí voda a musí se ochutit 2 lžíce rajského protlaku 3 stroužky česneku 1 lžička kari koření 1/2 lžičky skořice 2 lžičky zázvoru(já měla čerstvý,je lepší) 1 cibule na přílohu: rýži polévkové vlasové nudle olivový olej sůl,já použila 2 lžičky vegety
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí maso se švestkami a skořicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí maso se švestkami a skořicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí maso se švestkami a skořicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|