Recept na Kuřecí maso na bazalce a česneku
Recept na Kuřecí maso na bazalce a česneku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí maso na bazalce a česneku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kuřecí prsa cca 1kg bazalka cca 20 lístků 6 stroužků česneku 200ml smetany na šlehání 4 plátky anglické slaniny olivový olej špetka soli špetka provensálského koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí maso na bazalce a česneku
Recept na Kuřecí maso na bazalce a česneku: Prsa nakrájíme na plátky, posypeme provensálským kořením a zhruba třetinou připravené nasekané bazalky. Zakápneme olivovým olejem a naložíme na 24 hodin do ledničky. Maso orestujeme z obou stran, dáme do zapékací mísy, poklademe slaninou a plátky česneku. Maso osolíme a přidáme další část bazalky. Podlijeme trochou vody a pečeme v troubě na 250;C cca 30 minut. Mezitím si připravíme smetanovou zálivku: na pánev nalijeme smetanu, přidáme zbytek bazalky a špetku soli a vše prohřejeme. Nalijeme na maso a ještě necháme 10-15 minut dopéct. Příloha: brambory na všechny způsoby.
Poznámka k receptu na Kuřecí maso na bazalce a česneku: Zdroj: leták Globusu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí maso na bazalce a česneku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Irule (Irena)
- Datum vložení: 14.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: kuřecí prsa cca 1kg bazalka cca 20 lístků 6 stroužků česneku 200ml smetany na šlehání 4 plátky anglické slaniny olivový olej špetka soli špetka provensálského koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí maso na bazalce a česneku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí maso na bazalce a česneku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí maso na bazalce a česneku
|
|