|
Recept na Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce
Recept na Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g kuřecích ( krůtích, nebo jiných jatýrek ) 70 g másla 4 středně velké cibule 1/2 většího pórku sůl, pepř 2 sušená rajčátka 1 chilli paprička sůl, pepř 70 ml červeného vína 200 ml kuřecího vývaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce
Recept na Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce: Polovinu másla rozpustíme na hlubší pánvi. Přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli. Mícháme a opékáme cca 15 minut, dokud cibule není měkká a pěkně zlatá. Přidáme orestovat k cibuli i omytý pórek, pokrájený na tenké plátky. Zlatou cibuli i orestovaný pórek vyjmeme z pánve a odložíme do druhé nádoby. Do pánve vhodíme druhou polovinu másla, počkáme až se rozpustí, přidáme omytá, osušená kuřecí játra, cca 5-8 minut restujeme, aby zvenčí zhnědla a uvnitř zůstala růžová. Játra podle chuti osolíme, opepříme, přidáme pokrájená sušená rajčátka, chilli papričku. Pomalu vlijeme víno, podusíme a nakonec přilijeme vývar. Necháme probublat. Do pánve přidáme zpět orestovanou zlatou cibulku s pórkem a opět přívedeme k varu. Zmírníme teplotu a necháme pár minut vše ještě probublávat (cca 3-5 minut). Podáváme s bramborovou kaší. Nebo jen s pečivem a salátem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 16.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 600 g kuřecích ( krůtích, nebo jiných jatýrek ) 70 g másla 4 středně velké cibule 1/2 většího pórku sůl, pepř 2 sušená rajčátka 1 chilli paprička sůl, pepř 70 ml červeného vína 200 ml kuřecího vývaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|