RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou, recepty Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou, Kuřecí, čtvrtky, omáčkou, Sambal, Manis, zeleninkou


Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou

Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 kuřecích čtvrtek 0,5litru zeleninového vývaru 5 žampionů 1 menší pórek 1 cibule 1 mrkev 6 plátků kvalitního salámu na způsob uheráku nebo uherák půlka celeru půlka červené papriky půlka zelené papriky kari,sůl pasta Sambal Manis sladko-pálivá staročeské koření rama coulinesse.

Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou

Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou:
Rozpálíme si troubu na 190st. Kuřecí čtvrtky omyjeme, osušíme. Oloupeme cibuli, rozpůlíme a jednu půlku nakrájíme na 6 silných plátků. Pod kůži dáme kolečko salámu a plátek cibule. Čtvrtky posypeme ze všech stran staročeským kořením a položíme na plech politý trochou ramy coulinesse. Zbylou cibuli, celer, papriky nakrájíme na velké kostky. Mrkev a pórek na silnější kolečka. ŽHampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Vše přidáme k masu a zalijeme zeleninovým vývarem. Dáme do trouby péct zhruba na hodinu. Poté maso vyndáme z plechu, zeleninku scedíme přes sítko, dáme do misky a přikryjeme alobalem, aby nevystydlo. Štávu nalijeme do kastrůlku, popřípadě přidáme ještě vodu pro větší množství. Trochu osolíme, přidáme trošku kari a pastu Sambal Manis (já dala půl lžičky a stačilo). Povaříme 5 minut a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě nebo solamylem a podáváme s masem a zeleninkou. Jako přílohu jsme měli brambory vařené v celerové vodě.

Poznámka k receptu na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou:
Opět improvizace:-))

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: lemarti (Lenka)
  • Datum vložení: 25.05.2010
  • Počet porcí: 6 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 6 kuřecích čtvrtek 0,5litru zeleninového vývaru 5 žampionů 1 menší pórek 1 cibule 1 mrkev 6 plátků kvalitního salámu na způsob uheráku nebo uherák půlka celeru půlka červené papriky půlka zelené papriky kari,sůl pasta Sambal Manis sladko-pálivá staročeské koření rama coulinesse
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí čtvrtky s omáčkou sambal manis a zeleninkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist