|
Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou
Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 kuřecích čtvrtek 0,5litru zeleninového vývaru 5 žampionů 1 menší pórek 1 cibule 1 mrkev 6 plátků kvalitního salámu na způsob uheráku nebo uherák půlka celeru půlka červené papriky půlka zelené papriky kari,sůl pasta Sambal Manis sladko-pálivá staročeské koření rama coulinesse.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou
Recept na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou: Rozpálíme si troubu na 190st. Kuřecí čtvrtky omyjeme, osušíme. Oloupeme cibuli, rozpůlíme a jednu půlku nakrájíme na 6 silných plátků. Pod kůži dáme kolečko salámu a plátek cibule. Čtvrtky posypeme ze všech stran staročeským kořením a položíme na plech politý trochou ramy coulinesse. Zbylou cibuli, celer, papriky nakrájíme na velké kostky. Mrkev a pórek na silnější kolečka. ŽHampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Vše přidáme k masu a zalijeme zeleninovým vývarem. Dáme do trouby péct zhruba na hodinu. Poté maso vyndáme z plechu, zeleninku scedíme přes sítko, dáme do misky a přikryjeme alobalem, aby nevystydlo. Štávu nalijeme do kastrůlku, popřípadě přidáme ještě vodu pro větší množství. Trochu osolíme, přidáme trošku kari a pastu Sambal Manis (já dala půl lžičky a stačilo). Povaříme 5 minut a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě nebo solamylem a podáváme s masem a zeleninkou. Jako přílohu jsme měli brambory vařené v celerové vodě.
Poznámka k receptu na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou: Opět improvizace:-))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lemarti (Lenka)
- Datum vložení: 25.05.2010
- Počet porcí: 6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 6 kuřecích čtvrtek 0,5litru zeleninového vývaru 5 žampionů 1 menší pórek 1 cibule 1 mrkev 6 plátků kvalitního salámu na způsob uheráku nebo uherák půlka celeru půlka červené papriky půlka zelené papriky kari,sůl pasta Sambal Manis sladko-pálivá staročeské koření rama coulinesse
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí čtvrtky s omáčkou sambal manis a zeleninkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|