RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kureci burger podle Aishy

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kureci burger podle Aishy, recepty Kureci burger podle Aishy, Kureci, burger, podle, Aishy


Recept na Kureci burger podle Aishy

Recept na Kureci burger podle Aishy je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kureci burger podle Aishy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg cerstve mleteho kureciho masa (stehenni rizky) 1 mensi cibule 2 strouzky cesneku 1 lzice harissa pasty 3 lzice strouhanky 1 lzicka uzene papriky 1 lzicka mleteho noveho koreni 1 lzicka rimskeho kminu hrst hladkoliste petrzele hrst cerstveho koriandru morska sul drceny pepr maslo pecivo (zemle) platky rajcat kolecka cervene cibule prouzky rimskeho salatu nakladane okurky na ostrou omacku: 3 lzice harissa pasty 3 lzice rajskeho protlaku 2 lzice olivoveho oleje pul mensi cibule hrst cerstveho koriandru drceny pepr sul na sezamovou omacku: 6 lzice sezamove pasty tahini 1 mensi citron hrst hladkoliste petrzele sul.

Kureci burger podle Aishy
Zvětšit obrázek

Recept na Kureci burger podle Aishy

Recept na Kureci burger podle Aishy:
Na lzicce masla lehce orestujeme drobne pokrajenou cibuli (nesmi zmenit barvu), pridame posekany cesnek, nove koreni, rimsky kmin, uzenou papriku a nechame rozvonet. Cibulovou smes promichame s mletym masem, primichame harissu, drobne posekane bylinky, strouhanku, osolime, opeprime a ulozime tak na dve hodinky do chladu. Mezitim si muzeme pripravit omacky. Na ostrou omacku smichame harissu, rajsky protlak, drobne pokrajenou cibuli a koriandr, zakapneme olejem a dochutime soli a peprem. U sezamove omacky smichame nejprve tahini, citronovou stavu, sul a drobne nasekanou petrzel. Pote podle potreby naredime studenou vodou, zhruba do lehci kasovite konzistence. Neleknete se, sezamova pasta po prvnim pridani vody nejprve zhoustne a pusobi srazene. Dalsim pridanim tekutiny zmeni strukturu na kremovou a povoli. Zhruba hodinku pred tepelnou upravou vyjmeme masovou smes z lednice a rukama tvarujeme asi 1 cm vysoke burgery. Jednotlive burgery z obou stran opeceme na rozehratem grilu. Zemle rozrizneme, nahrejeme na grilu a plnime masem, zeleninou, salatem a omackami.

Poznámka k receptu na Kureci burger podle Aishy:
Pro koho jsou omacky az prilis velkou divocinou, velmi dobra je take omacka z majonezy, kecupu a sladkokysele horcice (sweet&sour Bornier) v pomeru 1:1:1/2.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kureci burger podle Aishy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aisha
  • Datum vložení: 28.09.2013
  • Počet porcí: asi 10 ks - zalezi na velikosti pouziteho peciva
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 kg cerstve mleteho kureciho masa (stehenni rizky) 1 mensi cibule 2 strouzky cesneku 1 lzice harissa pasty 3 lzice strouhanky 1 lzicka uzene papriky 1 lzicka mleteho noveho koreni 1 lzicka rimskeho kminu hrst hladkoliste petrzele hrst cerstveho koriandru morska sul drceny pepr maslo pecivo (zemle) platky rajcat kolecka cervene cibule prouzky rimskeho salatu nakladane okurky na ostrou omacku: 3 lzice harissa pasty 3 lzice rajskeho protlaku 2 lzice olivoveho oleje pul mensi cibule hrst cerstveho koriandru drceny pepr sul na sezamovou omacku: 6 lzice sezamove pasty tahini 1 mensi citron hrst hladkoliste petrzele sul
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kureci burger podle aishy, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kureci burger podle Aishy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kureci burger podle Aishy

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist