|
Recept na Kuře v hořčično-smetanové omáčce
Recept na Kuře v hořčično-smetanové omáčce je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře v hořčično-smetanové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vykoštěných kuřecích stehen, 3 PL olivového oleje, 2 cibule, 2 PL hrobozrné hořčie, 4 snítky čerstvého tymiánu, 1 Rama-Cremefine na vaření, sůl, pepř, 100 ml světlého piva, 1 PL hrašky, (na zahuštění).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře v hořčično-smetanové omáčce
Recept na Kuře v hořčično-smetanové omáčce: Na hlubší pánvi zahřejte olej a zpěňte jemně nakrájenou cibuli. Přidejte maso nakrájené na kousky a opečte. Podlijte pivem, přidejte hořčici a otrhané lístky tymiánu. Osolte, opepřete a duste pod pokličkou asi 25. min. Přimíchejte lžíci hrašky, zalijte smetanou a provařte. Můžeme podávat.
Poznámka k receptu na Kuře v hořčično-smetanové omáčce: Hezký recept+4Líbí se mi i ta rychlá,jednoduchá příprava
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře v hořčično-smetanové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 21.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g vykoštěných kuřecích stehen, 3 PL olivového oleje, 2 cibule, 2 PL hrobozrné hořčie, 4 snítky čerstvého tymiánu, 1 Rama-Cremefine na vaření, sůl, pepř, 100 ml světlého piva, 1 PL hrašky, (na zahuštění)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře v hořčično-smetanové omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře v hořčično-smetanové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře v hořčično-smetanové omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|