Recept na Kuře apetit
Recept na Kuře apetit je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře apetit budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
verze 1: 4 kuř. prsa 6 plátků angl. slaniny celý pórek mouka 2lžice kremžské hořčice 4 lžice zakysané smetany vývar sůl pepř Verze 2 viz. foto: 4 kuř.prsa několik plátků šunky nebo salámu skoro celý pórek :) mouka zakysna smetana celá vývar sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře apetit
Recept na Kuře apetit: Slaninu (salám) nakrájet na nudličky a opražit. Na to maso (verze 1 na nudličky, verze dvě na malé kostičky) a přidáme pórek (verze 1 na kolečka, verze 2 posekaný). Po pěti minutách zaprášíme lehce moukou a zalijeme vývarem. Povaříme a poté přidáme kremžskou hořčici (u verze 1) a zakysanou smetanu ( u obou verzí). Přejdeme varem a dochutíme solí a pepřem. Podávat můžeme verzi 1 s hranolkami a verzi 2 třeba se špenátovou rýží http://www.toprecepty.cz/recept/18377-spenatova-ryze-s-kurecim-masem/
Poznámka k receptu na Kuře apetit: Dvě verze jsou pro to, že verzi č.1 miluje můj jinak hovězí manžel a verzi 2 zase moje děti :).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře apetit, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: fraudidi (Gabriela Kovářová)
- Datum vložení: 20.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: verze 1: 4 kuř. prsa 6 plátků angl. slaniny celý pórek mouka 2lžice kremžské hořčice 4 lžice zakysané smetany vývar sůl pepř Verze 2 viz. foto: 4 kuř.prsa několik plátků šunky nebo salámu skoro celý pórek :) mouka zakysna smetana celá vývar sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře apetit,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře apetit - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře apetit
|
|