RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krocan Ferdinand v pyžamu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krocan Ferdinand v pyžamu, recepty Krocan Ferdinand v pyžamu, Krocan, Ferdinand, pyžamu


Recept na Krocan Ferdinand v pyžamu

Recept na Krocan Ferdinand v pyžamu je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krocan Ferdinand v pyžamu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Nadivka: 3 vetsi cibule 5 rohliku 2 dl smetany 4 vejce muskatovy orisek pepr 200 gr uzeneho masa (pasta, ale muze byt i pastika) 1 hrst nastrouhanych madli 200 anglicke slaniny, nakrajene na tenke platky Krocan 6-7 kg Pyzamo: Pecici folii (k dostani v Tesco) ustrihneme 2x v delce krocana + 30 cm navic. Jelikoz je to nohavice, tak ji podelne ve svu rozstriheneme, ziskame tak dva velke platy folie, ktere polozime na sebe a na sicim stroji podelne sesijeme nejlepe cikcak stehem a ziskame tak veliky slauch, ktery na jednom konci svazeme svorkou dodavanou k pecici folii..

Krocan Ferdinand v pyžamu
Zvětšit obrázek

Recept na Krocan Ferdinand v pyžamu

Recept na Krocan Ferdinand v pyžamu:
Cibulku zesklovatime na panvi, rohliky namocene ve smetane mirne vymackame, smichame s cibulkou, peprem, soli, muskatem, uzenym masem, mandlemi, vejci a vytvorime nadivku, kterou pak individuelne dochutime. Ferdinanda plnime nadivkou - doporucuji zasit krk, nebot nadivka zacne vytekat. Po naplneni zasijeme i spodni cast a Ferdinandovi za pomoci ostatnich clenu domacnosti navlekeme pyzamo. Potom ustedrime posledni pomazani v podobe grilovaciho koreni a sup s nim do trouby. 30 minut peceme na 220 stupnu a dalsi 3 hodiny na 170. Vyjmeme z trouby, ostrihneme kolem celeho ptaka folii, aby byl volny pro dalsi proceduru. Oblozime ho slaninou a dalsich 20 minut peceme na 170 stupnu, aby slanina hezky byla krupava, ale ne spalena !! Podavame s opecenyma bramborama.

Poznámka k receptu na Krocan Ferdinand v pyžamu:
Diky patri Gabci, Petovi a Lukovi, kteri se aktivne spolupodileli na realizaci tohoto pokrmu. Jeste na okraj - doporucuji svazat kridla i nohy, aby se moc neroztahoval.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krocan Ferdinand v pyžamu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: severine cook
  • Datum vložení: 28.12.2010
  • Počet porcí: 8-10
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Nadivka: 3 vetsi cibule 5 rohliku 2 dl smetany 4 vejce muskatovy orisek pepr 200 gr uzeneho masa (pasta, ale muze byt i pastika) 1 hrst nastrouhanych madli 200 anglicke slaniny, nakrajene na tenke platky Krocan 6-7 kg Pyzamo: Pecici folii (k dostani v Tesco) ustrihneme 2x v delce krocana + 30 cm navic. Jelikoz je to nohavice, tak ji podelne ve svu rozstriheneme, ziskame tak dva velke platy folie, ktere polozime na sebe a na sicim stroji podelne sesijeme nejlepe cikcak stehem a ziskame tak veliky slauch, ktery na jednom konci svazeme svorkou dodavanou k pecici folii.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krocan ferdinand v pyžamu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krocan Ferdinand v pyžamu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krocan Ferdinand v pyžamu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist