|
Recept na Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky
Recept na Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1200 g vepřové krkovice bez kosti 200 ml černého piva 200 ml vody 1 kostka zeleninového bujónu/kdo nechce tak vynechá 4 lžíce koření“Svařák“/složení-jablko,,skořice,hřebíček,nové koření 1 lžíce vepřového sádla 1 větší cibule 6 stroužků česneku ½ lžičky celého kmínu sůl,mletý pepř podle potřeby teplá voda na podlití.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky
Recept na Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky: Zapneme troubu na předehřátí. Ve 200ml vody necháme 5minut povařit svařákové koření s bujónem. V kastrolu, který je vhodný i do trouby dáme na rozehřáté sádlo restovat kmín společně s cibulí nakrájenou nadrobno a česnekem nakrájeným na tenké plátky. Maso necháme vcelku, opláchneme, osušíme a vetřeme sůl společně s pepřem. Až cibule zesklovatí, vložíme do kastrolu maso a necháme ho prudce ze všech stran zatáhnout. Maso podlijeme svařákovým kořením, přidáme pivo, promícháme a přiklopíme poklicí. Vložíme do předehřáté trouby a pozvolna pečeme doměkka. V průběhu pečení občas podléváme vypečenou šťávou. Měkké maso uchováme v teple. Kastrol přemístíme na sporák a šťávu prudkým varem zredukujeme na hustější konzistenci. Maso nakrájíme na porce a na talíři přelijeme chutným sosíkem. Podáváme s kaki noky, nebo s obyčejným bramborovým salátem bez zeleniny a majonézy. Část upečeného masa můžeme také nechat ve šťávě uležet do druhého dne a poté krájet na tenké plátky ke studenému občerstvení s pečivem.
Poznámka k receptu na Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky: Byla to velice chutná změna pečeného masa se zajímavou a příjemnou chutí :-) Noky jsem připravila podlehttp://www.toprecepty.cz/recept/40924-kaki-knedlik... Odkaz na použité kořeníhttp://www.rojikovokoreni.cz/koreni-svarak/t1397
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 24.01.2015
- Počet porcí: 4 i více,záleží na síle plátků a chuti strávníků
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1200 g vepřové krkovice bez kosti 200 ml černého piva 200 ml vody 1 kostka zeleninového bujónu/kdo nechce tak vynechá 4 lžíce koření“Svařák“/složení-jablko,,skořice,hřebíček,nové koření 1 lžíce vepřového sádla 1 větší cibule 6 stroužků česneku ½ lžičky celého kmínu sůl,mletý pepř podle potřeby teplá voda na podlití
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|