|
Recept na Krevety po provensálsku
Recept na Krevety po provensálsku je zařazen v kategorii mořské plody.
K přípravě Krevety po provensálsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší cibule, 150 g paprik (žlutých i červených), krevety (buď velké tygří nebo zmrazený polotovar), sůl, petrželka, rozmarýn, estragon, tymián, 4 lžíce ostrého kečupu, 8 plátků veky, máslo, sýr sekaná petrželka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krevety po provensálsku
Recept na Krevety po provensálsku: V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky. Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou, rozmarýnem, estragonem a tymiánem. Přidáme ostrý kečup a pokrm řádně prohřejeme - nesmí se vařit. Plátky veky potřeme tence máslem, posypeme sýrem, sekanou petrželkou a krátce zapečeme. Jednotlivé porce krevet podáváme se sýrovými toasty, popřípadě s lehkým zeleninovým salátem bez zálivky.
Poznámka k receptu na Krevety po provensálsku: pro kolik je to asi osob chtěla bych to udělat k věčeři a nevím jestli to dá pro 3 osoby jinak je to super a moc se na to těšímdoufám že to bude dobře chutnat
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krevety po provensálsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 700413
- Datum vložení: 30.01.2012
- Počet porcí: 700413
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mořské plody
- Suroviny: 1 větší cibule, 150 g paprik (žlutých i červených), krevety (buď velké tygří nebo zmrazený polotovar), sůl, petrželka, rozmarýn, estragon, tymián, 4 lžíce ostrého kečupu, 8 plátků veky, máslo, sýr sekaná petrželka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krevety po provensálsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krevety po provensálsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krevety po provensálsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|