|
Recept na Králík po italsku
Recept na Králík po italsku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Králík po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 šálky vody, 2 lžíce oleje, 2 kostky bujónu, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku (dávám i půl hlavičky), 2 lžíce kečupu, 1 malá lžička kari, 1 malá lžička worchestru, pepř, 1/2 malé lžičky soli, králičí maso. Případně 12 % smetana..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Králík po italsku
Recept na Králík po italsku: Všechny ingredience dáme do kastrolku a provaříme. Směsí přelijeme naporcované kousky králíka a necháme nejlépe do druhého dne odležet a marinovat. Druhý den dáme péct za občasného přelívání šťávičkou dokud maso nezměkne. Pro zjemnění můžeme nakonec přidat 12 % smetanu a ještě nechat "probublat". Je to výborné se smetanou i bez ní. Podáváme s bramborem nebo klidně jen se zeleninovým salátem, může se i s rýží.
Poznámka k receptu na Králík po italsku: U původního receptu bylo psáno 1/2 šálku oleje, ale když jsem to zkusila, doslova to plavalo v oleji, tak jsem množství oleje zredukovala na pár lžic a bohatě to stačí. Stejně tak se solí, někdy jí nedám skoro vůbec, protože bujóny i kari slanost dodají samy o sobě.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vercik 777
- Datum vložení: 11.12.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 2 šálky vody, 2 lžíce oleje, 2 kostky bujónu, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku (dávám i půl hlavičky), 2 lžíce kečupu, 1 malá lžička kari, 1 malá lžička worchestru, pepř, 1/2 malé lžičky soli, králičí maso. Případně 12 % smetana.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík po italsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík po italsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|