|
Recept na Králík na červeném víně
Recept na Králík na červeném víně je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Králík na červeném víně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 králík (nebo kuře) 1/2 l vody 1 dcl červeného vína 1 kostka masoxu (používám natura hovězí) pár rozinek bobkový list celý pepř feferonka nebo chilli cibule máslo 1 KL polohrubé mouky sůl mletá paprika olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Králík na červeném víně
Recept na Králík na červeném víně: Králíka naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a prudce opečeme na oleji. Vodu, víno, rozinky, bobkový list, pepř, masox a feferonku (chilli) povaříme. Opečeného králíka dáme do pekáčku, zalijeme zálivkou a přidáme cibuli zpěněnou na másle, do které vmícháme mouku. Zakryjeme poklicí nebo alobalem a pečeme asi hodinu na 220°C. Příloha: rýže, různě upravené brambory.
Poznámka k receptu na Králík na červeném víně: Králík je báječný na všechny způsoby, já bych si pochutnala
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík na červeném víně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Irule (Irena)
- Datum vložení: 31.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 králík (nebo kuře) 1/2 l vody 1 dcl červeného vína 1 kostka masoxu (používám natura hovězí) pár rozinek bobkový list celý pepř feferonka nebo chilli cibule máslo 1 KL polohrubé mouky sůl mletá paprika olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík na červeném víně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík na červeném víně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík na červeném víně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|