|
Recept na Krakonošovo tajemství
Recept na Krakonošovo tajemství je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krakonošovo tajemství budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 plátek krkovice bez kosti 1 větší bramboru 1 menší cibuli 4 plátky anglické slaniny 1 kyselou okurku mletý pepř,sůl,2 lžíce hořčice,nejlépe dijonské olej,snítka tymiánu na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krakonošovo tajemství
Recept na Krakonošovo tajemství: Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor.Maso z krkovice naklepem,osolíme,opepříme a potřeme hořčicí.Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup.Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli,anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí.Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka.Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min.Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené.Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.Podáváme se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Krakonošovo tajemství: Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života" Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krakonošovo tajemství, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
- Datum vložení: 23.03.2011
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 plátek krkovice bez kosti 1 větší bramboru 1 menší cibuli 4 plátky anglické slaniny 1 kyselou okurku mletý pepř,sůl,2 lžíce hořčice,nejlépe dijonské olej,snítka tymiánu na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krakonošovo tajemství,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krakonošovo tajemství - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krakonošovo tajemství
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|