|
Recept na Kořeněné vepřové jazýčky
Recept na Kořeněné vepřové jazýčky je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Kořeněné vepřové jazýčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové jazyky, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 1 lžička kurkumy, 1 lžička zázvoru, 2 lžičky kari, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce višňového(nebo rybízového) džemu, 2 lžíce zakysané smetany, 1/2 kostky masoxu, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kořeněné vepřové jazýčky
Recept na Kořeněné vepřové jazýčky: Jazyk očístíme tak, že ho dáme převařit v malém množství vody, jen aby byl potopený, vývar si necháme, jazyk dáme do studené vody a celou horní vrstvu stáhneme, nebo okrájíme. Jazyk si pak nakrájíme na plátky. Ty pak zprudka osmažíme na pánvi, dáme je ke kraji a na vzniklém místě zpěníme cibuli nakrájenou na proužky a česnek nakrájený na plátky, pak smícháme, dáme koření,kurkumu, zázvor, kari, osolíme, zalijeme vývarem kde jsme vařili jazyky a necháme je do měkka dusit. Ke konci dušení přidáme rajčatový protlak, višňový džem, zakysanou smetanu, necháme dodusit a dochutíme.
Poznámka k receptu na Kořeněné vepřové jazýčky: super
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněné vepřové jazýčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 27.03.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Vepřové jazyky, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 1 lžička kurkumy, 1 lžička zázvoru, 2 lžičky kari, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce višňového(nebo rybízového) džemu, 2 lžíce zakysané smetany, 1/2 kostky masoxu, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněné vepřové jazýčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněné vepřové jazýčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněné vepřové jazýčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|