RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kořeněné hovězí na brusinkách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kořeněné hovězí na brusinkách, recepty Kořeněné hovězí na brusinkách, Kořeněné, hovězí, na, brusinkách


Recept na Kořeněné hovězí na brusinkách

Recept na Kořeněné hovězí na brusinkách je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Kořeněné hovězí na brusinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg hovězí kližky 3 velké cibule (bílé či červené) 1 dcl červeného vína 300 g mrkve 300 g celeru 600 g růžičkové kapusty (příloha) hrst sušených brusinek a dále spousta koření: jalovec nové koření bobkový list mletý kmín mletá paprika mletá skořice hřebíček badyán tymián čerstvý i sušený sůl a pepř sádlo na smažení.

Kořeněné hovězí na brusinkách
Zvětšit obrázek

Recept na Kořeněné hovězí na brusinkách

Recept na Kořeněné hovězí na brusinkách:
Kližku si očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli, brusinky a kořenovou zeleninu posekáme v mixéru. V kastrolu rozpálíme kousek sádla a zprudka na něm opečeme kousky masa ze všech stran. Zasypeme tymiánem, bobkovým listem, kmínem, jalovcem a novým kořením a chvíli společně restujeme. Opečené maso vyjmeme na talíř a udržujeme v teple. Do výpeku nyní dáme všechnu nasekanou zeleninu (kromě kapusty) a opečeme. Maso vrátíme do hrnce, osolíme a opepříme. Přidáme všechno ostatní koření a zalijeme troškou červeného vína. Chvíli vše dusíme a podléváme vínem, aby zelenina změkla a zesládla. Nakonec guláš podlijeme asi 2 dcl vroucí vody (podle objemu hrnce –aby se maso netopilo, ale bylo ponořené), přiklopíme pokličkou a necháme na velmi mírném plameni probublávat asi hodinu a půl. Po této době sporák vypneme, přimícháme nakrájenou růžičkovou kapustu a necháme dojít. Guláš necháme ideálně rozležet do druhého dne. Velké koření za pomocí pinzety vyndáme a můžeme podávat. Přílohu nechám na vás :o)

Poznámka k receptu na Kořeněné hovězí na brusinkách:
http://tankavari.blogerka.cz/Maso/Zimni-gulas-s-vi...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněné hovězí na brusinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Tanicka
  • Datum vložení: 14.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 kg hovězí kližky 3 velké cibule (bílé či červené) 1 dcl červeného vína 300 g mrkve 300 g celeru 600 g růžičkové kapusty (příloha) hrst sušených brusinek a dále spousta koření: jalovec nové koření bobkový list mletý kmín mletá paprika mletá skořice hřebíček badyán tymián čerstvý i sušený sůl a pepř sádlo na smažení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněné hovězí na brusinkách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněné hovězí na brusinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněné hovězí na brusinkách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist