Recept na Kořeněná vepřová roládka
Recept na Kořeněná vepřová roládka je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kořeněná vepřová roládka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové karé Česnek Rozmarýn Římský kmín Koriandr Pepř Tymián Mletá paprika Červené víno Vývar Brusinková zavařenina Zakysaná smetana Listová petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kořeněná vepřová roládka
Recept na Kořeněná vepřová roládka: Karé podélně rozřízneme a vytvoříme tak plát masa. Na náplň smícháme všechno koření (nejvíce je rozmarýnu) s prolisovaným česnekem a trochou oleje. Vzniklou hustou pastou potřeme maso, zabalíme jej do válečku, ovážeme potravinářským provázkem, zabalíme do potravinářské folie a dáme přes noc do ledničky. Maso na pekáčku opečeme ze všech stran a dáme péct. Hotové maso vyndáme a necháme odležet a připravíme si šťávu – výpek zalijeme červeným vínem a silným vývarem, přidáme pár lžic brusinkové zavařeniny a zredukujeme do konzistence hustého sirupu. Podáváme s hranolkami nebo pečenými bramborami a zakysanou smetanou s nasekanou petrželkou.
Poznámka k receptu na Kořeněná vepřová roládka: Totální mňamka!!! :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněná vepřová roládka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vanilka
- Datum vložení: 30.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřové karé Česnek Rozmarýn Římský kmín Koriandr Pepř Tymián Mletá paprika Červené víno Vývar Brusinková zavařenina Zakysaná smetana Listová petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněná vepřová roládka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněná vepřová roládka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněná vepřová roládka
|
|