|
Recept na Kološvarské zelí :)
Recept na Kološvarské zelí :) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kološvarské zelí :) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Perkelt: 300 g plecka, 2 lžíce sádla, 1 středně velkou cibuli, 1 lžíci mleté sladké papriky, malý rajský protlak, 2 stroužky česneku, sůl, pepř 100 g anglické slaniny 1 kyselé zelí 100 g rýže paprikovou klobásu 1 zakysanou smetanu sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kološvarské zelí :)
Recept na Kološvarské zelí :): Nejdříve si připravíme perkelt. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, česnek a maso nakrájené na malé kousky. Přidáme rajský protlak, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Naložené zelí udusíme se slaninou do poloměkka, přidáme předvařenou rýži, hotový perkelt, zakysanou smetanu a vše promícháme. Polovinou směsi naplníme zapékací misku, poklademe kolečky klobásy, přidáme druhou polovinu směsi. Pečeme přikryté asi 40 minut v troubě, asi na 200 stupňů.
Poznámka k receptu na Kološvarské zelí :): Dobré,ale přidat čerstvý kopr.http://www.toprecepty.cz/recept/20810-kolosvarske-...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kološvarské zelí :), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pajuska123
- Datum vložení: 04.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Perkelt: 300 g plecka, 2 lžíce sádla, 1 středně velkou cibuli, 1 lžíci mleté sladké papriky, malý rajský protlak, 2 stroužky česneku, sůl, pepř 100 g anglické slaniny 1 kyselé zelí 100 g rýže paprikovou klobásu 1 zakysanou smetanu sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kološvarské zelí :),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kološvarské zelí :) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kološvarské zelí :)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|