|
Recept na Kohoutí menu
Recept na Kohoutí menu je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kohoutí menu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kohout z domácího chovu zelenina a bylinky do polévky, magi, sůl na knedlíčky: 100g eidamu, lžíce smetany, 50g másla, žloutek, 80g polohrubé mouky, 1/2 lžičky sušeného droždí, lžíce ostrého kečupu na pečená stehna: 2 velké cibule, 150g anglické slaniny, lžíce olivového oleje, čerstvé nebo hrst sušených hub, hladká mouka, 3 lžíce brendy, tymián, bobkový list.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kohoutí menu
Recept na Kohoutí menu: Z kohouta uvaříme silný vývar, což trvá asi 2 hodiny v papiňáku. Do vývaru nakrájíme maso z prsou a zavaříme zeleninu a bylinky. než zelenina změkne, tak si připravíme knedlíčky. V míse smícháme máslo, žloutek, smetanu, mouku promíchanou s droždím, nastrouhaný sýr a kečup. Nakonec trochu osolíme, přidáme nasekanou petrželku a zahustíme strouhankou tak, aby se nám těsto nelepilo na dlaně při výrobě knedlíčků, které zaváříme přímo do polévky. Jakmile vyplavou na hladinu, polévku můžeme vypnout, během několika minut dojdou. Stehna z kohouta rozdělíme na dvě části, osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrole na oleji a slanině osmažíme do zlatova cibulku a houby. K tomuto základu přidáme brendy, promícháme, vložíme pomoučněná stehna, tymián, bobkový list a podlijeme malým množstvím vody asi 150 ml. Vložíme do trouby a přiklopené pečeme 20 minut při 200°C. Pod masem se vytvoří hustý voňavý sos. Podáváme s chlebem.
Poznámka k receptu na Kohoutí menu: Z mladého kohouta lze uvařit cokoliv a všechno je absolutně vynikající!cokoliv, co děláš z krůty, lze i z kohoutka.maximální a zdravé masíčko. doporučuji''
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kohoutí menu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sidera
- Datum vložení: 04.10.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kohout z domácího chovu zelenina a bylinky do polévky, magi, sůl na knedlíčky: 100g eidamu, lžíce smetany, 50g másla, žloutek, 80g polohrubé mouky, 1/2 lžičky sušeného droždí, lžíce ostrého kečupu na pečená stehna: 2 velké cibule, 150g anglické slaniny, lžíce olivového oleje, čerstvé nebo hrst sušených hub, hladká mouka, 3 lžíce brendy, tymián, bobkový list
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kohoutí menu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kohoutí menu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kohoutí menu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|