RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kohout se smetanovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kohout se smetanovou omáčkou, recepty Kohout se smetanovou omáčkou, Kohout, se, smetanovou, omáčkou


Recept na Kohout se smetanovou omáčkou

Recept na Kohout se smetanovou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kohout se smetanovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,5 - 2 kg mladý kohout 1 litr vývaru z kohouta 1 kelímek sladké smetany (31%) cibule, mrkev, petržel, celer, nové koření, celý pepř, bobkový list sůl, pepř, hl. mouka, máslo.

Kohout se smetanovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Kohout se smetanovou omáčkou

Recept na Kohout se smetanovou omáčkou:
Kohouta bez kůže naporcujeme na 6 kusů. Porce vložíme do hrnce se studenou vodou a necháme přijít pomalu k varu. Jakmile se nám začne srážet na povrchu bílkovina ve formě pěny, tak ji odstraníme. Přidáme 1 menší cibuli, 1 menší mrkev, 1 menší petržel a klínek z bulvy celeru a osolíme. Dále přidáme 5 kuliček pepře a nového koření a 3 bobkové listy. Necháme zlehka vařit - probublávat dokud není maso krásně měkké (cca 2 hodiny). Po uvaření opatrně vyjmeme uvařené maso a udržujeme teplé. Silný vývar scedíme a vlijeme do něj 1 balení sladké smetany (250 ml). Na zahuštění použijeme směs mouky a másla, které společně při pokojové teplotě smícháme a následně vložíme do omáčky. Metličkou jíšku promícháme a následně omáčku důsledně mícháme cca 15 minut, neboť má tendenci se připalovat. Chuť omáčky je velmi silná a díky smetaně jemná. Jako přílohu podáváme zásadně napařené houskové knedle.

Poznámka k receptu na Kohout se smetanovou omáčkou:
Neodmítla bych

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kohout se smetanovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 21.09.2012
  • Počet porcí: 4-5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1,5 - 2 kg mladý kohout 1 litr vývaru z kohouta 1 kelímek sladké smetany (31%) cibule, mrkev, petržel, celer, nové koření, celý pepř, bobkový list sůl, pepř, hl. mouka, máslo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kohout se smetanovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kohout se smetanovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kohout se smetanovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist