|
Recept na Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě
Recept na Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kapr, (množství podle počtu porcí), kousek zázvoru, na každý kousek kapra jeden stroužek česneku, sůl, olivový olej, kousek másla, vajíčko, hladká mouka na obalení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě
Recept na Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě: Kousky kapra si naložíme do těstíčka z nastrouhaného zázvoru, a utřeného česneku se solí aspoň na 2 hodiny. Poté je obalíme ve vajíčku a hladké mouce a pomalinku je restujeme ze všech stran na olivovém oleji a kousku másla dorůžova. Podáváme s bramborem, nebo bramborovým salátem.
Poznámka k receptu na Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě: Recept je z týdenníku AHA od paní Petry Novákové. Jeho přípravu jsem si mírně upravila.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 21.02.2010
- Počet porcí: 1-2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Kapr, (množství podle počtu porcí), kousek zázvoru, na každý kousek kapra jeden stroužek česneku, sůl, olivový olej, kousek másla, vajíčko, hladká mouka na obalení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|