Recept na Kapr flamendr
Recept na Kapr flamendr je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Kapr flamendr budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 cibule 1 mrkev 1 řepíkový celer 400 ml vody 200 ml bílého vína 8 kuliček celého pepře 1 bobkový list sůl 800 g kapří filety 1 citron.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kapr flamendr
Recept na Kapr flamendr: Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na malé kousky. V hrnci svaříme vodu s vínem. Pak opatrně vsypeme zeleninu s pepřem a bobkovým listem a osolíme. Filety z kapra osolíme, zakapeme citronovou štávou a vložíme do vody se zeleninou. Vaříme na mírný stupeň asi 20 minut. Hotovou rybu opatrně vyndáme. Pak porce naskládáme na talíř a přidáme scezenou zeleninu.
Poznámka k receptu na Kapr flamendr: Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapr flamendr, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Denisa
- Datum vložení: 03.08.2009
- Počet porcí: 8ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 3 cibule 1 mrkev 1 řepíkový celer 400 ml vody 200 ml bílého vína 8 kuliček celého pepře 1 bobkový list sůl 800 g kapří filety 1 citron
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapr flamendr,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapr flamendr - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapr flamendr
|
|