RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kantonske kure

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kantonske kure, recepty Kantonske kure, Kantonske, kure


Recept na Kantonske kure

Recept na Kantonske kure je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kantonske kure budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kure 7 lzic ustricove omacky 7 lzic sojove omacky 3 lzice palivesladkokysele omacky( cervena a plavou v ni chilli seminka) 1 tycka skorice 1 hvezdicka badyanu kousek oloupaneho zazvoru sul, pepr 5 lzic hladke mouky 4 vejce olej strouzek cesneku 1 sklenka vyvaru 1 lzice medu 1 lzice skrobu 1 mrkev 1 okurka 1 cervena paprika zampiony z plechovky kousek kvetaku a brokolice 1 plechovka bambus jasminova ryze.

Kantonske kure
Zvětšit obrázek

Recept na Kantonske kure

Recept na Kantonske kure:
Kuře rozčtvrtit a díly vykostit. Vařit ve vodě s 4 lžícemi ústřicové omáčky a 4 sójové, jednou tyčkou skořice a jednou hvězdičkou badyánu, kousek oloupaného zázvoru, sůl, pepř, 20 minut a 10 dojít vypnuté. Potom vyndat a nechat zchladnout. Z 5 lžic hladké mouky, 4 vajec, trochy ústřicové a trochy sojovky udělat těstíčko řídké asi jako na palačinky-případně naředit vodou. Kusy kuřete i s kůži po obou stranách obalit v těstíčku a vložit do pánve s hodně hodně oleje. Musí plavat. Smažit dohromady po obou stranách 10 minut, aby těstíčko uvnitř nebylo syrové. Na jiné pánvi si ještě před smažením masa udělat omáčku- nastrouhaný kousek zázvoru a jeden nastrouhaný stroužek česneku zpěnit na trošce oleje, zalít vodou, nebo vývarem-1 sklenička, 3 lžíce ústřicové, 3 sojové a 3 sladkokyselé omáčky, 1 lžíce medu. Krátce povařit a zahustit škrobem namočeným v trošce vody. Zalít, promíchat a za minutu vypnout. Na jiné pánvi na troše oleje orestovat zeleninu- na kolečka mrkev, okurku, červenou papriku, žampiony z plechovky, květák, brokolici, bambus- může být mražená směs. Vložit do omáčky a promíchat. Nandat na talíř jasmínovou rýži, omáčku a na plátečky ostrým nožem nakrájené kuře - může být i kachna.

Poznámka k receptu na Kantonske kure:
Tento recept jsem mela ulozeny jeste v pocitaci s ceskou klavesnici a proto jsou v nem hacky a carky.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kantonske kure, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aachje (ivana)
  • Datum vložení: 02.10.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 kure 7 lzic ustricove omacky 7 lzic sojove omacky 3 lzice palivesladkokysele omacky( cervena a plavou v ni chilli seminka) 1 tycka skorice 1 hvezdicka badyanu kousek oloupaneho zazvoru sul, pepr 5 lzic hladke mouky 4 vejce olej strouzek cesneku 1 sklenka vyvaru 1 lzice medu 1 lzice skrobu 1 mrkev 1 okurka 1 cervena paprika zampiony z plechovky kousek kvetaku a brokolice 1 plechovka bambus jasminova ryze
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kantonske kure, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kantonske kure - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kantonske kure

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist