|
Recept na Kančí po cikánsku
Recept na Kančí po cikánsku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí po cikánsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g kančí plece, 30g sádla, 50g anglické slaniny, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, sladká i pálivá paprika, kmín, tymián, celý pepř, nové koření, bobkový list, vývar-nejlépe z kostí..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí po cikánsku
Recept na Kančí po cikánsku: Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou, kmínem, tymiánem, přidáme asi 3 kuličky pepře a nového koření, 1-2 lístky bobkového listu, cibuli nakrájenou na kolečka a kousky anglické slaniny. Zalijeme vývarem a ve vyhřáté troubě na 190 stupňů pečeme za občasného polévání vývarem cca 90 min. Pokud chceme, můžeme šťávu zahustit troškou hladké mouky, nebo instantní tmavou jíškou, ale není to potřeba. Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, ale také houskový knedlík. Záleží pouze na chuti.
Poznámka k receptu na Kančí po cikánsku: Doufám, že mne nikdo nebude kamenovat za název, který je podle nových pravidel EU diskriminační :-D. Já nejsem restaurace :-) Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí po cikánsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 12.02.2015
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 500g kančí plece, 30g sádla, 50g anglické slaniny, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, sladká i pálivá paprika, kmín, tymián, celý pepř, nové koření, bobkový list, vývar-nejlépe z kostí.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí po cikánsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí po cikánsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí po cikánsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|