|
Recept na Kančí na červeném víně
Recept na Kančí na červeném víně je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Kančí na červeném víně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g kančího masa (měla jsem kýtu) 2 velké cibule 4 stroužky česneku 300 ml červeného vína (dala jsem Modrý Portugal) 300 ml vody na podlití 2 KL sladké mleté papriky 1 KL drceného kmínu 6 kuliček celého pepře do čajítka sůl sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí na červeném víně
Recept na Kančí na červeném víně: V pánvi na sporáku (kdo má nádobu z pomaláče vhodnou i k použití na sporáku, použije přímo jí, ale já jsem zatím nenašla odvahu) na rozpuštěném sádle zpěníme a osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky cca 2x2 cm veliké a zprudka opečeme. Šťávu necháme vydusit, zasypeme sladkou a pálivou mletou paprikou, osolíme, pokmínujeme, dobře promícháme a znova zprudka orestujeme. Pozor na přepálení papriky!! Zalijeme červeným vínem, promícháme, přesuneme do nádoby PH, podlijeme vodou, zapneme na High (II. st) na 5 hodin a máme hotovo. Dochutíme, případně zahustíme .... to nechávám na Vás, já nezahušťovala, šťáva byla pomalým dušením zahuštěná dostatečně. Podáváme klasicky s knedlíkem, chlebem, bílým pečivem...jak kdo má rád.
Poznámka k receptu na Kančí na červeném víně: Lze, samosebou, připravit i v klasickém hrnci na sporáku a dobu dušení přizpůsobit, ale u nás doma se maluje :-(, takže pomaláč v tomto případě byl jasnou volbou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí na červeném víně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: senky (Jana)
- Datum vložení: 28.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 750 g kančího masa (měla jsem kýtu) 2 velké cibule 4 stroužky česneku 300 ml červeného vína (dala jsem Modrý Portugal) 300 ml vody na podlití 2 KL sladké mleté papriky 1 KL drceného kmínu 6 kuliček celého pepře do čajítka sůl sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí na červeném víně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí na červeném víně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí na červeném víně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|