RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kadlíkovo dušené hovězí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kadlíkovo dušené hovězí, recepty Kadlíkovo dušené hovězí, Kadlíkovo, dušené, hovězí


Recept na Kadlíkovo dušené hovězí

Recept na Kadlíkovo dušené hovězí je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Kadlíkovo dušené hovězí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
0,7 kg hovězího zadního 0,25 kg anglické slaniny /aspoň se to za ni vydávalo/ 4 cibule 0,5 litru červeného vína litr vývaru cca 15 deka dušených hříbků bobkový list, nové koření, jalovčinky, celý pepř, tymián, sůl, česnek na rýži pak 2 sáčky předvařené rýže hrst čočky hrst mraženého hrášku s mrkví.

Kadlíkovo dušené hovězí
Zvětšit obrázek

Recept na Kadlíkovo dušené hovězí

Recept na Kadlíkovo dušené hovězí:
hovězí jsem vyválel v celém pepři, novém koření a bobkovém listu, dal do lednice. Po dvou dnech jsem na něj nalil asi půl litru červeného vína, a nechal marinovat. Průběžně jsem kontroloval a obracel.. V den přípravy jsem maso opláchl, na malém oříšku sádla celý kus osmažil na pánvi ze všech stran, dokud se neudělala hnědá kůrčička. Mezitím jsem v kastrolu na oříšku sádla orestoval čtyři cibule, půl skleničky hříbků v sádle, a do toho pokrájel 25 deka anglické slaniny z Hypernovy... Původně jsem chtěl tímto výrobkem ono hovězí prošpikovat, ale bylo tak plné vody a škrobu, že se to dalo spíš namazat, jak nakrájet na pevné nudle. Takže jiné využití mě nenapadlo. Až byla cibulka v kastrolu zlatá, a ten uzený paskvil pouštěl rosol, přidal jsem osmažené maso, podlil litrem vývaru, přidal scezenou vinnou marinádu, zavařil a nechal na minimální teplotu z poloviny zakryté probublávat. Jednou za cca půl hodinky jsem míchal. Po víc jak třech hodinách už jsem měl obavy, že se maso rozpadne, tak jsem ho vyndal, nakrájel na silnější plátky. Omáčku jsem mírně zahustil moukou, a ponorným mixerem rozmixoval do hladka. V jednom kastrolku jsem uvařil hrst čočky, pět minut před koncem vaření přihodil hrst mražené zeleniny.. No a zvlášť, v okořeněné a osolené vodě, jsem uvařil dva sáčky rýže a smíchal... Byl to můj první pokus o takto upravené hovězí, jindy to stačíme s dcerou sežrat už jako tatarák, a nebylo to špatné..

Poznámka k receptu na Kadlíkovo dušené hovězí:
Vím, že je tu podobných receptů hodně, ale prostě jsem neodolal, no...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkovo dušené hovězí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kadlik
  • Datum vložení: 07.04.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 0,7 kg hovězího zadního 0,25 kg anglické slaniny /aspoň se to za ni vydávalo/ 4 cibule 0,5 litru červeného vína litr vývaru cca 15 deka dušených hříbků bobkový list, nové koření, jalovčinky, celý pepř, tymián, sůl, česnek na rýži pak 2 sáčky předvařené rýže hrst čočky hrst mraženého hrášku s mrkví
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkovo dušené hovězí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkovo dušené hovězí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkovo dušené hovězí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist