|
Recept na Kadlíkova sekaná v čemkoli
Recept na Kadlíkova sekaná v čemkoli je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Kadlíkova sekaná v čemkoli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5 kila vepřového ořezu 4 vejce strouhanka 2 veliké cibule česnek /hodně/ klasika koření do mletého /majoránka, pepř, kmín, trošičku tymiánu, sůl, sušená kadeřavá petrželka/ 6 paprik mražené kapustové listy košilka /alias blána, nec, bránice/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kadlíkova sekaná v čemkoli
Recept na Kadlíkova sekaná v čemkoli: V pátek ráno /dovolená/ jsem při toulání městem navštívil řezníka a mé oko bystré padlo na krásné koule košilky /bránice/. Kilo za 28 korun, to musím!!! Dlouho jsem nedělal sekanou v košilce, naposled na svých zabíjačkách/. A když jsem uviděl krásný libový vepřový ořez, kilo za 54 korun, byl páteční oběd jasný. Ovšem masa jsem vzal poněkud víc... Tak jsem ještě v Zelenině vzal 6 pěkných paprik. Doma jsem maso pomlel i s dvěma velkýma cibulema, přidal vejce, ochutil, zahustil... klasickou sekanou, jak komu chutná. Já dávám hodně česneku,. majoránu a kmínu. Papriky jsem vydlabal, košilku rozprostřel po celé kuchyňké lince. A vzpoměl jsem si, že mám v mražáku velké listy kapusty, které si schovávám celou zimu. Po jejich rozmražení jsem byl překvapený jejich křehkostí, po vyříznutí ztlustlé čísti listu /nemůžu si vzpomenout na název/, se s nima dalo nádherně pracovat, nebylo třeba spařit. Postupně jsem plnil papriky, pláty košilky a kapustové listy mletým masem. Nakonec vznikly dva plechy... Naštěstí mám vyzkoušeno, že se mi oba vejdou do trouby. Vzniklé zavinutce a naplněnce jsem pokmínoval, posolil, podlil a šoupnul do trouby. Na plechy jsem přihodil i ty ztloustlé části kapustových listů. Na másle jsem zezlatil další dvě velké cibule, které jsem vmíchal do vařených brambor. S vychlazeným pivečkem, obídek přímo skvostný, a dceři to stačilo po celou dobu mé víkendové nepřítomnosti...
Poznámka k receptu na Kadlíkova sekaná v čemkoli: naprosto nepředloženě jsem si otevřela tvoje recepty v práci a mám plnou hubu slin .. Kadlíku .. ty jsi gastroterorista ...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkova sekaná v čemkoli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: víc, než sem čekal
- Datum vložení: 25.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 1,5 kila vepřového ořezu 4 vejce strouhanka 2 veliké cibule česnek /hodně/ klasika koření do mletého /majoránka, pepř, kmín, trošičku tymiánu, sůl, sušená kadeřavá petrželka/ 6 paprik mražené kapustové listy košilka /alias blána, nec, bránice/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkova sekaná v čemkoli,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkova sekaná v čemkoli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkova sekaná v čemkoli
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|