RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama, recepty Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama, Kadlíkova, pečená, rybička, brambůrkama


Recept na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama

Recept na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kus cca kilo karas 6 kousků malého tolstolobika hladká mouka sůl citron mletá pálivá paprika mleté chilli pepř tymián sušená petrželka 2 velké syrové brambory zbytek uvařených brambor /od minulého oběda/ sůl pepř zbytek sádla z opékání masa tymián malý oříšek másla salátovka ředkvičky z dvorku.

Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama
Zvětšit obrázek

Recept na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama

Recept na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama:
Z mražáku jsem vyštrachal posledního karáska, asi kilového, a pár kousků menšího tolstolobika /ještě nebyl tučný. Po rozmražení jsem posolil, pokapal citronem a nechal odležet. Pak vysušil, do misky dal asi 4 lžíce hladké mouky, a do ní přiměřeně pepře, mleté pálivé papriky, drceného tymiánu... V této směsi jsem všechny ryby obalil, naskládal na plech, posypal sušenou zelenou kadeřavou petrželkou. Na pánvi mi zbylo trošičku sádla z opečené krkovice, rozmíchal jsem v něm kávovou lžičku česnekové pasty, a tímto podlil. Dal do trouby. Očistil jsem dvě velké brambory, nakrájel je asi na necelý centimetr silné plátky. Ty jsem naskládal na druhý plech, nasucho, jenom posolil, kmín, tymián, pepř. a dal taky do trouby. Vlezou se mě do ní oba plechy naráz. Při kontrole opečení ryb jsem pod brambory hodil maličký oříšek másla. No a že těch pečených brambor bylo pro dva málo, ohřál jsem ještě zbyteček vařených brambor z předchozího dne. Na zahrádečce narval hrst ředkviček, přikrojil trošku salátovky okurky... Vím, že nic moc, ale večeře s dcerou na terase, při západu slunce a meruňkovicí vlastní výroby ročník 1999, to byla moc dobrá...

Poznámka k receptu na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama:
Špatně jsem se narodila

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: přiměřeně
  • Datum vložení: 20.07.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 1 kus cca kilo karas 6 kousků malého tolstolobika hladká mouka sůl citron mletá pálivá paprika mleté chilli pepř tymián sušená petrželka 2 velké syrové brambory zbytek uvařených brambor /od minulého oběda/ sůl pepř zbytek sádla z opékání masa tymián malý oříšek másla salátovka ředkvičky z dvorku
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkova pečená rybička s brambůrkama, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist