RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Johančino tajemství

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Johančino tajemství, recepty Johančino tajemství, Johančino, tajemství


Recept na Johančino tajemství

Recept na Johančino tajemství je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Johančino tajemství budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 ks kuřecích prsíček (tentokrát jsem použila vepř. maso), 1 menší cibule, kompotované broskve, 2 plátky sýra, 2 plátky šunky, 2 kolečka pomeranče, troška hladké mouky, 3-4mm silný plátek másla, sojová omáčka, olej, pepř, sůl.

Johančino tajemství
Zvětšit obrázek

Recept na Johančino tajemství

Recept na Johančino tajemství:
Cibulku si pokrájíme na malé kostičky a dáme ji zpěnit na trochu oleje. Maso si naklepeme, osolíme a opepříme - položíme na cibulku, zakápneme trochou sojové omáčky a osmahneme (el. sporák na č. 6) z obouch stran. Jak máme maso osmahnuté, přidáme k němu rozpustit plátek másla, pak ho podlijeme trochou vody, sporák stáhneme na č. 4 a dáme pod pokličku dusit, dokud nám maso nezměkne (dle potřeby podléváme). Mezitím si vyndáme z plechovky dvě půlky broskve a pokrájíme na proužky, ale NEDOŘÍZNEME!!!! Pak by nám broskev nešla "roztáhnout" po mase!!! Ukrojíme si 2 kousky pomeranče a nařízneme od kraje ke středu. Když je masíčko měkké, tak sosík trochu zaprášíme hladkou moukou a na maso "roztáhneme" nachystané broskve a položíme plátek šunky (neměla jsem šunku, tak jsem nedávala). Dáme pod pokličku jen "prohřát". Když to máme teplé, položíme na šunku plátek sýra (už nepřikrýváme) a necháme ho na tom roztavit. A je hotovo! Podáváme s hranolkama, kroketama...a navrch hranolek položíme pomeranč stočený do eska a ozdobíme šlehačkou

Poznámka k receptu na Johančino tajemství:
Tak to opět zase někdo předvedl umění, kuřecí maso se sojovkou podlité vodou a doladěné broskví, nechápu, ale proč ne, ještě bych doporučil vydatně zalít kečupem a kraje talíře ozdobit třeba mletou paprikou....

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Johančino tajemství, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Desnika
  • Datum vložení: 29.08.2008
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 2 ks kuřecích prsíček (tentokrát jsem použila vepř. maso), 1 menší cibule, kompotované broskve, 2 plátky sýra, 2 plátky šunky, 2 kolečka pomeranče, troška hladké mouky, 3-4mm silný plátek másla, sojová omáčka, olej, pepř, sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na johančino tajemství, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Johančino tajemství - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Johančino tajemství

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist