|
Recept na Jitrnice
Recept na Jitrnice je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Jitrnice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová hlava, koleno, nožky, kůže (malé množství), maso okolí vpichu, syrová játra, trochu polévky a den staré rohlíky Koření : sůl, pepř, majoránka, česnek,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jitrnice
Recept na Jitrnice: Uvařené maso oberu od kosti a pomelu na mlýnku,ochutím kořením,přidám namočené rohlíky v polévce,zamíchám a ochutnám.V případě že je vše dobré,přidám pomleté syrové játra a naplním do střev.Vložím do hrnce s polévkou a při teplotě cca 85-90 st.C vařím do doby,než jitrnice vyplavou na povrh a ještě je nechám asi pět minut v polévce.Jitrnice opláchnu studenou vodou a rozložím na chladném místě.
Poznámka k receptu na Jitrnice: Asi pětinu této směsi odložím (ještě bez jater),kterou použiju při výrobě jelítek
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jitrnice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Záleží na množství směsi
- Datum vložení: 01.02.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřová hlava, koleno, nožky, kůže (malé množství), maso okolí vpichu, syrová játra, trochu polévky a den staré rohlíky Koření : sůl, pepř, majoránka, česnek,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jitrnice,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jitrnice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jitrnice
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|