Recept na Ježci s dvojím krémem
Recept na Ježci s dvojím krémem je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
K přípravě Ježci s dvojím krémem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Světlý krém: 125 ml smetany ke šlehání 100 g bílé čokolády Tmavý krém: 125 ml smetany ke šlehání, 100 g hořké čokolády Sušenky: 18 ks větších máslových nebo kakaových sušenek Dohotovení: hořké kakao na posypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ježci s dvojím krémem
Recept na Ježci s dvojím krémem: 1:: Smetanu na světlý krém necháme přejít varem a odstavíme. Vložíme do ní na malé kousky nakrájenou bílou čokoládu a za stálého míchání ji necháme zcela rozpustit. Krém necháme v ledničce přes noc zatuhnout. Stejně si připravíme i tmavý krém 2:: Sušenky rozložíme na pracovní plochu. Oba krémy přendáme do cukrářských sáčků s hladkou trubičkou a střídavě je nastříkáme na jednotlivé sušenky jako bodliny. Ježky uložíme do chladna a necháme zatuhnout. 3:: Před podáváním můžeme sušenky ještě lehce poprášit kvalitním hořkým kakaem
Poznámka k receptu na Ježci s dvojím krémem: uloženo..a bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ježci s dvojím krémem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jaamamka
- Datum vložení: 02.07.2010
- Počet porcí: 18
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené
- Suroviny: Světlý krém: 125 ml smetany ke šlehání 100 g bílé čokolády Tmavý krém: 125 ml smetany ke šlehání, 100 g hořké čokolády Sušenky: 18 ks větších máslových nebo kakaových sušenek Dohotovení: hořké kakao na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ježci s dvojím krémem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ježci s dvojím krémem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ježci s dvojím krémem
|
|