|
Recept na Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách
Recept na Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1000 g jeleního plece, 350 g cibule, 100 g uzené slaniny, 1 hrst sušených hribu - praváku, 1 PL boruvek, 300 ml suchého červeného vína, sul, mletý černý pepr, krystálový cukr, tymián, plátky pomeranče.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách
Recept na Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách: Do hrnca dáme tenké plátky údenej slaniny a ked sa z nej vypečie tuk, opečené plátky vyberieme. Na tuku zo slaniny orestujeme cibuľu, pridáme tymián, čučoriedky, cukor, zalejeme červeným vínom a privedieme do varu. Do vriaceho vína vložíme na kocky pokrájané pliecko, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme. Ak treba a šťava je príliš hustá, podlejeme trochou vody. K polomäkkému mäsu pridáme praváky aj s vodou, v ktorej boli namočené a varíme do mäkka. Podávame s Dodolle, dekorované pomarančom a borievkami.
Poznámka k receptu na Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách: Zdroj: madarský recept, varím ako slávnostné jedlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 19.01.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1000 g jeleního plece, 350 g cibule, 100 g uzené slaniny, 1 hrst sušených hribu - praváku, 1 PL boruvek, 300 ml suchého červeného vína, sul, mletý černý pepr, krystálový cukr, tymián, plátky pomeranče
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|