|
Recept na Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Recept na Jelení hrudí vařené obložené zeleninou je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jelení hrudí vařené obložené zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg jeleního hrudí, 1,5 l vody, 1 velká cibule, 1 mrkev, 1 petržel, půl celeru, 5 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Recept na Jelení hrudí vařené obložené zeleninou: Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou. Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát. Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.
Poznámka k receptu na Jelení hrudí vařené obložené zeleninou: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jelení hrudí vařené obložené zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lenka-m (Lenka Marešová)
- Datum vložení: 02.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg jeleního hrudí, 1,5 l vody, 1 velká cibule, 1 mrkev, 1 petržel, půl celeru, 5 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jelení hrudí vařené obložené zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jelení hrudí vařené obložené zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|