|
Recept na Jednoduchý pstruh
Recept na Jednoduchý pstruh je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Jednoduchý pstruh budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 pstruhy, 2 plátky masla, 1 lyžička provensálskeho korenia, 1 lyžička bazalky, soľ, olej Zemiaky : 1 kg zemiakov, maslo, petržlenová vňať, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jednoduchý pstruh
Recept na Jednoduchý pstruh: Zmiešame soľ, provensálske korenie a bazalku. Pstruhy potrieme veľmi jemne olejom a posypeme zvnútra a vonku koreniacou zmesou. Dovnútra pstruhov dáme po plátku masla. Pstruhy uložíme do pekáča, podlejeme cca 1 dl horúcej vody ( viac nie )a v rúre pri 180°C pečieme 15 minút. Podávame s varenými zemiakmi omastenými maslom a ochutenými sekanou petržlenovou vňaťou.
Poznámka k receptu na Jednoduchý pstruh: cecilka: áno, rozumieš dobre, celú rybu nechám povoliť menej, len takých 15 min, filé je iné, to nechám dlhšie. Nakupujem u nás v supermarkete, vždy tam majú rôzne druhy, aj ryby celé, aj filé. Takže fakt nemám problém.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jednoduchý pstruh, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 05.02.2015
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 pstruhy, 2 plátky masla, 1 lyžička provensálskeho korenia, 1 lyžička bazalky, soľ, olej Zemiaky : 1 kg zemiakov, maslo, petržlenová vňať, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jednoduchý pstruh,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jednoduchý pstruh - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jednoduchý pstruh
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|