|
Recept na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Recept na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 tácek kuřecích jater (cca 500g) 3 rohlíky 3 celá vejce 3 lžíce sádla drcený česnek, sůl, pepř, majoránka a koření podle vlastní chuti ((grilovaní apod.) umělohmotné střívko na tlačenku (k dostání běžně v papírnictví) provázek na zavázání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Recept na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci: Sádlo rozpustíme a necháme trošku zchladit. Rohlíky nakrájíme na kostičky. Játra rozmačkáme rukou nebo použijeme jakýkoliv robot, který obvykle používáme. Smícháme, přidáme vejce a koření, promícháme. Umělohmotné střívko na tlačenku na jednom konci zavážeme provázkem, pro lepší manipulaci při plnění postavíme do zavařovací sklenice. Naplníme tak, aby se vešlo do parního hrnce, lepší je udělat dva menší válečky než jeden velký. Paříme 40 minut, nemusíme otáčet. Po uvaření vytáhneme, položíme na talířek a necháme vychladit aspoň tak dlouho, až se rozpuštěný tuk vstřebá.
Poznámka k receptu na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci: Můžeme konzumovat teplé i studené.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Betyna (Marcela)
- Datum vložení: 17.10.2010
- Počet porcí: 12 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 tácek kuřecích jater (cca 500g) 3 rohlíky 3 celá vejce 3 lžíce sádla drcený česnek, sůl, pepř, majoránka a koření podle vlastní chuti ((grilovaní apod.) umělohmotné střívko na tlačenku (k dostání běžně v papírnictví) provázek na zavázání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|