|
Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g jater ( použila jsem drůbeží ) 200g másla 2 šalotky nebo 1 menší cibule 2 stroužky česneku pár snítek čerstvého tymiánu 2PL naloženého zeleného pepře 4PL brandy 4PL smetany na šlehání sůl a pepř na zalití ještě kousek másla ( popř. sádla ) a na ozdobení tymián, červený a zelený pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem: Játra očistíme a nakrájíme. Na lžíci másla zesklovatíme nakrájené šalotky, přidáme celé snítky tymiánu a ke konci posekaný česnek. Necháme rozvonět a přihodíme játra. Orestujeme je tak, aby uvnitř zůstala trochu růžová. Nakonec vlijeme brandy a necháme skoro odpařit. Vyjmeme tymián a směs přendáme do mixéru. Přilijeme smetanu, přidáme pokrájené povolené máslo, sůl, mletý černý pepř a pokud chceme zelený pepř posekaný, tak přidáme i ten. Jinak zelený pepř můžeme vmíchat nakonec celý, popř. nožem posekaný. Vše umixujeme dohladka. Paštiku přendáme do vhodných nádobek, uhladíme, ozdobíme snítkami tymiánu, červeným a zeleným pepřem a zalijeme rozpuštěným máslem nebo sádlem. Necháme ztuhnout v lednici.
Poznámka k receptu na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem: Fotopostup a ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 15.01.2015
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500g jater ( použila jsem drůbeží ) 200g másla 2 šalotky nebo 1 menší cibule 2 stroužky česneku pár snítek čerstvého tymiánu 2PL naloženého zeleného pepře 4PL brandy 4PL smetany na šlehání sůl a pepř na zalití ještě kousek másla ( popř. sádla ) a na ozdobení tymián, červený a zelený pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játrová paštika s brandy a zeleným pepřem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|