|
Recept na Játrová paštika na pomerančích
Recept na Játrová paštika na pomerančích je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Játrová paštika na pomerančích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g drůbežích jater 1 lžíce kachního sádla 1 červená cibule 1 pomeranč 2 stroužky česneku 1 panák brandy nebo pomerančového likéru 4-5 snítek tymiánu sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játrová paštika na pomerančích
Recept na Játrová paštika na pomerančích: Játra opláchneme pod studenou vodou, necháme důkladně okapat a očistíme od blan. Cibulku pokrájíme nadrobno a dáme restovat na rozpuštěné sádlo. Jakmile zesklovatí, přidáme játra a necháme zatáhnout. Poté přidáme kůru a šťávu z pomeranče, rozdrcené stroužky česneku a čerstvý tymián. To vše zalijeme panákem brandy nebo likéru a necháme 10-15min restovat, dokud se nevypaří alkohol i šťáva. Poté už jen stačí nechat vychladnout, důkladně rozmixovat, rozdělit do mističek (nejlépe silikonových kvůli vyklopení) a dát ztuhnout do lednice. Při servírování můžete přidat opražená dýňová semínka. Tato paštika je hodně pevná, takže je spíše na krájení, ale pokud ji chcete mazlavější, tak po mixování opatrně nařeďte rostlinnou smetanou. Nebo nenechte při restování vypařit veškerou tekutinu.
Poznámka k receptu na Játrová paštika na pomerančích: http://www.facebook.com/dlabemesmishkou
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játrová paštika na pomerančích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: MishkaCZ
- Datum vložení: 01.06.2014
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 500g drůbežích jater 1 lžíce kachního sádla 1 červená cibule 1 pomeranč 2 stroužky česneku 1 panák brandy nebo pomerančového likéru 4-5 snítek tymiánu sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játrová paštika na pomerančích,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játrová paštika na pomerančích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játrová paštika na pomerančích
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|